‘De world will be saved by the Western women’

zei de Dalai Lama op de 2009 vredesconferentie in Canada.
Iedere keer als ik de uitspraak zie of hoor, krijg ik kippenvel.
Mijn lijf, mijn ziel ‘weet’ dat het waar is.
En….

Er mist iets.

Een cruciaal stukje in de zin.
Die missing link is al tien jaar mijn leidraad in mijn leven en mijn werk.

Afgelopen winter in Ibiza voelde ik dat het tijd werd om dit verhaal te delen.

Omdat het zo de basis is van hoe ik denk, leef en me verbind met de wereld om me heen.
Ik hoop dat het jouw hart, lijf en essentie raakt, zoals het ook het mijne raakt.

Klik op de video om te ontdekken hoe jij een bijdrage kan leveren aan het waar worden van de Dalai Lama zijn glorieuze uitspraak.

Mijn blogs en vlogs hebben altijd als drijfveer je de kunst van jouw vrouw-zijn te helpen herinneren. Binnenkort komt mijn gelijknamige online programma uit. Acht weken lang ondersteun ik je met lichaamsgerichte oefeningen, visualisatie en damantra’s om contact te maken met de essentie van je vrouwelijke energie. Je gaat je (weer) zacht, sensueel en vol vertrouwen voelen!

Benieuwd? Laat hier je gegevens achter en ik hou je op de hoogte als de inschrijving open gaat.

Met wijsheid.
Van mijn liefdevolle hart naar dat van jou,

♥ Janneke

Meer van mijn blogposts

De grootste misconceptie over mijn werk

De grootste misconceptie over mijn werk

Ben jij weleens super onder de indruk van een andere vrouw? En dat je denkt dat zij veel wijzer, krachtiger of vrouwelijker is? Of dat ze het allemaal voor elkaar heeft? In deze korte vlog deel ik één van de grootste misconceptie over mijn werk en over mij... In de...

Een stappenplan: van paniek naar overgave

Een stappenplan: van paniek naar overgave

Leven in overgave.... Twee dagen geleden zat ik nog op Bali [maart 2019]. De grote hectiek van gecancelde vluchten was net losgebarsten. Maar ik had een boardingpass voor de laatste KLM vlucht naar huis. Ik zat veilig. Dacht ik. Vlak voor ik ging slapen (I know, check...

Waarom sommige tranen NOOIT opdrogen

Waarom sommige tranen NOOIT opdrogen

Tranen zijn het smeltwater van de ziel, zeggen ze. Maar tranen lijken niet altijd op te schonen. Soms kun je eindeloos door gaan met huilen of lijken er steeds meer over je wangen te biggelen. Soms drogen de waterlanders op aan de buitenkant, maar prikken ze nog even...

Voluit vrouw-zijn
vanuit je inbox

Schrijf je in en ontvang (onregelmatig) nieuwe video’s, 
podcasts en
oefeningen voor jouw vrouw-zijn.