‘De world will be saved by the Western women’

zei de Dalai Lama op de 2009 vredesconferentie in Canada.
Iedere keer als ik de uitspraak zie of hoor, krijg ik kippenvel.
Mijn lijf, mijn ziel ‘weet’ dat het waar is.
En….

Er mist iets.

Een cruciaal stukje in de zin.
Die missing link is al tien jaar mijn leidraad in mijn leven en mijn werk.

Afgelopen winter in Ibiza voelde ik dat het tijd werd om dit verhaal te delen.

Omdat het zo de basis is van hoe ik denk, leef en me verbind met de wereld om me heen.
Ik hoop dat het jouw hart, lijf en essentie raakt, zoals het ook het mijne raakt.

Klik op de video om te ontdekken hoe jij een bijdrage kan leveren aan het waar worden van de Dalai Lama zijn glorieuze uitspraak.

Mijn blogs en vlogs hebben altijd als drijfveer je de kunst van jouw vrouw-zijn te helpen herinneren. Binnenkort komt mijn gelijknamige online programma uit. Acht weken lang ondersteun ik je met lichaamsgerichte oefeningen, visualisatie en damantra’s om contact te maken met de essentie van je vrouwelijke energie. Je gaat je (weer) zacht, sensueel en vol vertrouwen voelen!

Benieuwd? Laat hier je gegevens achter en ik hou je op de hoogte als de inschrijving open gaat.

Met wijsheid.
Van mijn liefdevolle hart naar dat van jou,

♥ Janneke

Meer van mijn oefeningen

{oefening} sensueel lijfwerk

{oefening} sensueel lijfwerk

11 mei 2020.Het mag weer. De opvang.Buiten sporten.1-op-1 werk.Op bezoek. Maar ik wil helemaal niet. Ik wil ontspannen kletsen met de buren.Eindeloze ochtendwandelingen met (buur)meisjes op loopfiets maken.Puzzelen zonder naar t plaatje te kijken. Ik wil genieten. Van...

Hartslag meditatie

Hartslag meditatie

Welkom bij de hartslag meditatie Deze hartslagmeditatie geeft je de mogelijkheid: ♥ te landen in die warme, voedende, compassievolle hartsenergie♥ op een diepere laag van jezelf te houden♥ je voelsprieten naar buiten uit te zetten en weer bij jezelf terug te komen♥ je...

Meer ontspanning in 3 uitademingen

Meer ontspanning in 3 uitademingen

Welkom bij een nieuwe mini love break. Een korte oefening die je overal tussen door kan doen om thuis te komen bij wie jij in werkelijkheid bent.   Deze ruggensteun - meditatie (4.15 min) helpt je: ♥ dieper te landen in je lijf en te ontspannen♥ maakt je...

Voluit vrouw-zijn
vanuit je inbox

Schrijf je in en ontvang (onregelmatig) nieuwe video’s, 
podcasts en
oefeningen voor jouw vrouw-zijn.