Ben jij weleens super onder de indruk van een andere vrouw?
En dat je denkt dat zij veel wijzer, krachtiger of vrouwelijker is?
Of dat ze het allemaal voor elkaar heeft?

In deze korte vlog deel ik één van de grootste misconceptie over mijn werk en over mij…
In de hoop dat het jouw eigen wijsheid aanwakkert en je haar (weer) meer durft te vertrouwen!

 

 

Dit is het enige dat telt.
Jouw wijsheid. Jouw ervaring. Jouw hart.
En dat je daarmee verbinding maakt op een manier die helemaal passend is voor jou.

Dat is precies wat we doen tijdens Yemaya: vier je vrouw-zijn.
Een liefdevolle vrouwencirkel van 4 maanden (8 vrijdag avonden) waarin je, samen met andere vrouwen, je vrouwelijke energie, je lijf en je sensualiteit wakker schudt.

Het transformeert de manier waarop je over jezelf denkt.
Het verandert hoe je met andere vrouwen omgaat.
Het heelt oeroude patronen die je niet meer dienen.
En het opent nieuwe mogelijkheden om de liefde weer vrijelijk te laten stromen.
In jezelf en naar anderen toe.

Precies zoals voedend is voor jou.

Nieuwsgierig?
Lees er hier alles over: www.jannekerobers.nl/programmas/yemaya-vrouwencirkel/

 

Liefs,
Janneke

Meer van mijn blogposts

Een stappenplan: van paniek naar overgave

Een stappenplan: van paniek naar overgave

Leven in overgave.... Twee dagen geleden zat ik nog op Bali [maart 2019]. De grote hectiek van gecancelde vluchten was net losgebarsten. Maar ik had een boardingpass voor de laatste KLM vlucht naar huis. Ik zat veilig. Dacht ik. Vlak voor ik ging slapen (I know, check...

Wat de Dalai Lama miste…

Wat de Dalai Lama miste…

'De world will be saved by the Western women' zei de Dalai Lama op de 2009 vredesconferentie in Canada. Iedere keer als ik de uitspraak zie of hoor, krijg ik kippenvel. Mijn lijf, mijn ziel 'weet' dat het waar is. En.... Er mist iets. Een cruciaal stukje in de zin....

Waarom sommige tranen NOOIT opdrogen

Waarom sommige tranen NOOIT opdrogen

Tranen zijn het smeltwater van de ziel, zeggen ze. Maar tranen lijken niet altijd op te schonen. Soms kun je eindeloos door gaan met huilen of lijken er steeds meer over je wangen te biggelen. Soms drogen de waterlanders op aan de buitenkant, maar prikken ze nog even...

Voluit vrouw-zijn
vanuit je inbox

Schrijf je in en ontvang (onregelmatig) nieuwe video’s, 
podcasts en
oefeningen voor jouw vrouw-zijn.