Verdieping

Voor jou

Praktische en ervaringsgerichte oefeningen, context en voorbeelden als je zelf thuis aan de slag wil met sensueel belichaamd leiderschap en je innerlijke bekken wijsheid wakker wil maken. 

Podcast

Twee keer in de week neem ik je mee in mijn hoofd, hart en bekken. Dit is een uitnodiging intieme verbinding met je vrouwelijk lijf, wijsheid en geliefden te maken en je volle vrouwelijke potentieel te ontwaken, zodat je vanuit diepe (zelf)liefde, bruisende vitaliteit, zintuigelijk genot én (bege)leiderschap moeiteloos het leven creëert dat voor jou bedoeld is. Als coach, begeleider en vrouw.

Blog

Diepere verbinding maken met je vrouwelijk lijf, energie en essentie, zodat je een vervullend en levenslustig (werk)leven creëert op een manier die past bij jou?

Vlog

Ga direct zelf aan de slag met mijn sensueel lichaamswerk, openend ademwerk, helende hartoefeningen en bruisend bekkenwerk.

Boekenkast

Weten waarom de dingen zijn zoals ze zijn? In mijn boekenkast vind je praktische naslagwerken, oefenmateriaal en theorie van collega’s, vriendinnen en mentoren die ik hoog heb zitten.

©️ Janneke Robers | Algemene voorwaarden | Privacy | Contact | Design: Prayana Design