We zijn al begonnen, maar je kunt nog mee doen!

 

♥ GRATIS ♥ GRATIS ♥ GRATIS ♥

Spoedcursus Plezier

♥ GRATIS ♥ GRATIS ♥ GRATIS ♥

Saboteer jij jouw eigen plezier? Heb je soms niet de puf meer voor een echt sprankelend leven? Zie je wel eens vrouwen waarvan je denkt ‘o.. die stralen!’ Doe dan meer met deze spoedcursus.

Leer in 8 weken hoe je stopt je eigen plezier te saboteren en wat je kunt doen om meer, oooo zo veel meer plezier in je leven, je werk, je relatie en vooral jezelf te hebben. Na inschrijving ontvang je wekelijks een mail met één pleasure-principe en een bijbehorende opdracht, oefening of tip om zelf thuis toe doen.

Als je écht actie onderneemt en de opdrachten doet, weet jij na acht weken precies waar je hoteldebotel blij van wordt, waar je bloed van gaat bruisen en hoe je een heerlijk, stralend leven creëert. Iedere dag, ieder uur, iedere minuut opnieuw. Ja, ja, ja!

Drie acties om nu te doen:

1. Lees hier # 1: Behandel jezelf als een Godin

2. Plezier is delen, dus zet een link naar deze blog op Facebook of Twitter en zorg dat volgende week ook al je vriendinnen, zussen en collega’s mee doen. Dan kunnen jullie elkaar komende weken inspireren en ondersteunen.

Wat zijn de pleasure-principes?

De kern van de Pleasure Academy bestaat uit acht pleasure principes waarmee jij het sprankelende leven creëert dat je verlangt. Over die acht principes schrijf ik nu een boek. Het boek dat ik zelf had willen lezen toen ik tien jaar geleden begon met mijn eigen zoektocht. Smeuïg, sappig en vrouwelijk. Vol heerlijke opdrachten, tips, inspiratie en persoonlijke ervaringen. Inclusief de juicy details!

En om je nu al deelgenoot te maken van wat daar in komt te staan, heb ik deze Spoedcursus ontwikkeld.

Wil je weten wat die acht pleasure principes zijn?  Iedere week behandel ik er één en geef ik je tips en opdrachten hoe je ze zelf in je leven kunt toepassen.

Met Pleasure,

Janneke

Foto: Angelo de Santis (cc)

Meer van mijn blogposts

Hoe ik omga met spanning als ik iets nieuws ga doen…

Hoe ik omga met spanning als ik iets nieuws ga doen…

JR · Hoe ga ik om met spanning en angst bij nieuwe dingen? Dit doe ik als ik merk dat ik iets spannend vind... Vandaag was ik bij een blue lotus ceremonie.Voordat ik naar binnen ging, nam ik een voicemail bericht voor je op. Daarin vertel ik dat dit een nieuwe...

Wat is feminine embodiment?

Wat is feminine embodiment?

Wat is feminine embodiment? Van de week kreeg ik een appje van een deelnemer die al langer met mijn programma's mee doet: 'Ik las je werkboek en ineens begreep ik wat we al die jaren deden.Alsof ik nu de woorden pas kan combineren met hoe het voelt.Steeds weer die...

Zo vertrek je uit je lijf (en 3 manieren om terug te komen)

Zo vertrek je uit je lijf (en 3 manieren om terug te komen)

Afgelopen weekend kwam mijn Voluit vrouw-zijn jaargroep weer samen. Het thema deze maand is 'Land in je lijf'. En dus spraken we ook over de andere kant:Hoe de dingen soms te snel, te heftig of te dichtbij komen.De angst die dat oproept en de neiging uit ons lijf te...

Voluit vrouw-zijn
vanuit je inbox

Schrijf je in en ontvang (onregelmatig) nieuwe video’s, 
podcasts en
oefeningen voor jouw vrouw-zijn.