Vandaag is het internationale vrouwendag.

Hoewel ik al zo’n dertien jaar als vrouwencoach en feminine embodiment trainer werk, heb ik daar nooit iets aan gedaan.

Zeker, er is nog een hoop te winnen op het gebied van gelijke rechten, plichten, erkenning en waardering.
Ik geloof ook dat alleen als we vrouwen en de vrouwelijke energie (wat twee verschillende dingen zijn) in ere herstellen er een kans is dat we de wereld kunnen redden.

Maar ik werk, zoals één van mijn docenten bij Phoenix ooit zei, “mooi klein, op de essentie, met grote thema’s.”

Ik richt me dus op het innerlijke in plaats van het internationale.
Op herinneren wie we werkelijk zijn.
Vrij van alle sociale, culturele en systemische conditioneringen.

Dat hoeft niet groots en meeslepend.
Het mag klein, persoonlijk en intiem zijn.

Dat begint bij landen in ons lijf.
Voelen wat er te voelen valt.
Verbinden met onze essentie
Om zo weer in contact met ons hele vrouw-zijn naar buiten te treden.
Ieder op haar eigen, unieke manier.

Om daar een begin daar mee te maken, deel ik -ter ere van vandaag- graag bovenstaande oefening met je.
Het is een geluidsopname van afgelopen weekend waar ik (hallelujah!!) weer live met mijn Voluit vrouw-zijn jaargroep samen kwam en waarbij het ging over het omarmen van de verschillende polariteiten in onszelf.

Deze oefening helpt je bij:

♥ Het integreren van de verschillende polariteiten in jezelf
♥ Het omarmen van je mannelijke en vrouwelijke essenties
♥ Openen van je sensuele energie
♥ Laten stromen van hernieuwde levensenergie

Eigenlijk is het gewoon een heerlijke manier om even thuis te komen bij jezelf en te voelen dat je leeft. Doen dus!

 

Met hartegroet,

Janneke

 

 

Geïnspireerd door deze oefening?

Check De kunst van het vrouw-zijn (online programma)

Meer van mijn oefeningen

De grootste misconceptie over mijn werk

De grootste misconceptie over mijn werk

Ben jij weleens super onder de indruk van een andere vrouw?En dat je denkt dat zij veel wijzer, krachtiger of vrouwelijker is?Of dat ze het allemaal voor elkaar heeft? In deze korte vlog deel ik één van de grootste misconceptie over mijn werk en over mij...In de hoop...

{oefening} sensueel lijfwerk

{oefening} sensueel lijfwerk

11 mei 2020.Het mag weer. De opvang.Buiten sporten.1-op-1 werk.Op bezoek. Maar ik wil helemaal niet. Ik wil ontspannen kletsen met de buren.Eindeloze ochtendwandelingen met (buur)meisjes op loopfiets maken.Puzzelen zonder naar t plaatje te kijken. Ik wil genieten. Van...

Hartslag meditatie

Hartslag meditatie

Welkom bij de hartslag meditatie Deze hartslagmeditatie geeft je de mogelijkheid: ♥ te landen in die warme, voedende, compassievolle hartsenergie♥ op een diepere laag van jezelf te houden♥ je voelsprieten naar buiten uit te zetten en weer bij jezelf terug te komen♥ je...

Voluit vrouw-zijn
vanuit je inbox

Schrijf je in en ontvang (onregelmatig) nieuwe video’s, 
podcasts en
oefeningen voor jouw vrouw-zijn.