‘Ik stond op, had gedachten, gesprekken en gegeten. Ik dacht dat ik wakker was.’ zei een deelnemer afgelopen week tijdens de Voluit vrouw-zijn retraite vóórdat ze sensueel lijfwerk deed.

‘Maar nu… nu pas ben ik er écht.’

We hebben vaak niet in de gaten dat we er niet zijn.
Logisch ook, want als we niet vol aanwezig zijn in ons lijf, hoe kunnen we dan opmerken dat we er niet helemaal zijn?

 

Daarom deel ik met plezier het sensueel lijfwerk dat we tijdens de afgelopen Voluit vrouw-zijn retraite deden om wakker te worden. 

Dit partnerwerk nodigt je uit te landen in je lijf, de eventuele stress en spanning in je nieren (of de rest van je lijf) af te voeren, overgave te voelen en diepe verbinding te maken met je partner.

 

Dus pak je lief erbij, ga lekker zitten en laat ontvouwen wat er in jou en tussen jullie mag ontstaan.

 

Ps. Deze practice is live opgenomen tijdens de retraite en ongeedit. Er zijn dus wat bij-geluiden 😉

 

Ps 2. Dit lichaamswerk is niet representatief voor het héle jaarprogramma. Dit soort oefeningen geef ik in de ochtend, zodat mijn deelnemers echt wakker kunnen worden en zich INwezig en open voelen om het sensueel lijfwerk ook daadwerkelijk te kunnen ontvangen.

 

Wil jij jouw lijf, wijsheid, vrouwelijke kracht en magnetisme ontwaken, zodat je vanuit diep vertrouwen en sensueel belichaamd leiderschap je werk, leven en relatie kunt leven op een manier die past bij jou?

Plan een gesprek met me en we onderzoeken samen of Voluit vrouw-zijn voor jou is.

 

Meer van mijn oefeningen

{oefening} sensueel lijfwerk

{oefening} sensueel lijfwerk

11 mei 2020.Het mag weer. De opvang.Buiten sporten.1-op-1 werk.Op bezoek. Maar ik wil helemaal niet. Ik wil ontspannen kletsen met de buren.Eindeloze ochtendwandelingen met (buur)meisjes op loopfiets maken.Puzzelen zonder naar t plaatje te kijken. Ik wil genieten. Van...

Hartslag meditatie

Hartslag meditatie

Welkom bij de hartslag meditatie Deze hartslagmeditatie geeft je de mogelijkheid: ♥ te landen in die warme, voedende, compassievolle hartsenergie♥ op een diepere laag van jezelf te houden♥ je voelsprieten naar buiten uit te zetten en weer bij jezelf terug te komen♥ je...

Meer ontspanning in 3 uitademingen

Meer ontspanning in 3 uitademingen

Welkom bij een nieuwe mini love break. Een korte oefening die je overal tussen door kan doen om thuis te komen bij wie jij in werkelijkheid bent.   Deze ruggensteun - meditatie (4.15 min) helpt je: ♥ dieper te landen in je lijf en te ontspannen♥ maakt je...

Voluit vrouw-zijn
vanuit je inbox

Schrijf je in en ontvang (onregelmatig) nieuwe video’s, 
podcasts en
oefeningen voor jouw vrouw-zijn.