Ik ben de afgelopen tijd heel druk geweest.
Bijna al mijn energie, tijd en aandacht ging naar de kleine Godin, Man, toekomstig ecohuis en bedrijf.

Ik nam weinig tijd voor mijzelf.
Ongezien was mijn eigen batterij wat aan het leeg lopen.

Een perfect moment dus om mijn eigen super simpele herstel-je-balans-truc toe te passen en te voelen hoe veel verschil dat maakt.
Het verandert niets aan mijn omgeving of mijn agenda, maar het verandert alles in mijzelf.

En die simpele truc gun ik jou ook van harte, want dat gevoel van leeglopen herkennen we bijna allemaal wel, toch?

Hoe was dat voor je? Voel je je opgeladen? Ik lees je reactie graag in de commentaren.

Met een gevuld hart,
♥ Janneke

 

Meer van mijn oefeningen

Core channel ademhaling voor meer balans en autonomie

Core channel ademhaling voor meer balans en autonomie

Welkom bij een nieuwe mini love break Een heerlijk korte oefening die je uit de verhardende actie-mentaliteit haalt en in de zachtheid van je eigen lijf brengt.   Deze core channel-ademhaling (3.09 min) helpt je: ♥ uit je hoofd in je lijf landen♥ beter uitlijnen...

Sensueel lijfwerk om je innerlijke polariteiten te verbinden

Sensueel lijfwerk om je innerlijke polariteiten te verbinden

Vandaag is het internationale vrouwendag. Hoewel ik al zo'n dertien jaar als vrouwencoach en feminine embodiment trainer werk, heb ik daar nooit iets aan gedaan. Zeker, er is nog een hoop te winnen op het gebied van gelijke rechten, plichten, erkenning en...

De grootste misconceptie over mijn werk

De grootste misconceptie over mijn werk

Ben jij weleens super onder de indruk van een andere vrouw?En dat je denkt dat zij veel wijzer, krachtiger of vrouwelijker is?Of dat ze het allemaal voor elkaar heeft? In deze korte vlog deel ik één van de grootste misconceptie over mijn werk en over mij...In de hoop...

Voluit vrouw-zijn
vanuit je inbox

Schrijf je in en ontvang (onregelmatig) nieuwe video’s, 
podcasts en
oefeningen voor jouw vrouw-zijn.