Ik ben de afgelopen tijd heel druk geweest.
Bijna al mijn energie, tijd en aandacht ging naar de kleine Godin, Man, toekomstig ecohuis en bedrijf.

Ik nam weinig tijd voor mijzelf.
Ongezien was mijn eigen batterij wat aan het leeg lopen.

Een perfect moment dus om mijn eigen super simpele herstel-je-balans-truc toe te passen en te voelen hoe veel verschil dat maakt.
Het verandert niets aan mijn omgeving of mijn agenda, maar het verandert alles in mijzelf.

En die simpele truc gun ik jou ook van harte, want dat gevoel van leeglopen herkennen we bijna allemaal wel, toch?

Hoe was dat voor je? Voel je je opgeladen? Ik lees je reactie graag in de commentaren.

Met een gevuld hart,
♥ Janneke

 

Meer van mijn oefeningen

{oefening} sensueel lijfwerk

{oefening} sensueel lijfwerk

11 mei 2020.Het mag weer. De opvang.Buiten sporten.1-op-1 werk.Op bezoek. Maar ik wil helemaal niet. Ik wil ontspannen kletsen met de buren.Eindeloze ochtendwandelingen met (buur)meisjes op loopfiets maken.Puzzelen zonder naar t plaatje te kijken. Ik wil genieten. Van...

Hartslag meditatie

Hartslag meditatie

Welkom bij de hartslag meditatie Deze hartslagmeditatie geeft je de mogelijkheid: ♥ te landen in die warme, voedende, compassievolle hartsenergie♥ op een diepere laag van jezelf te houden♥ je voelsprieten naar buiten uit te zetten en weer bij jezelf terug te komen♥ je...

Meer ontspanning in 3 uitademingen

Meer ontspanning in 3 uitademingen

Welkom bij een nieuwe mini love break. Een korte oefening die je overal tussen door kan doen om thuis te komen bij wie jij in werkelijkheid bent.   Deze ruggensteun - meditatie (4.15 min) helpt je: ♥ dieper te landen in je lijf en te ontspannen♥ maakt je...

Voluit vrouw-zijn
vanuit je inbox

Schrijf je in en ontvang (onregelmatig) nieuwe video’s, 
podcasts en
oefeningen voor jouw vrouw-zijn.