Vanochtend liep ik in het bos met Dochter op de rug. Een perfect moment om in te tunen met mijzelf. Met mijn lijf, mijn ademhaling en met mama aarde (barefoot shoes doen wonderen!). Nu neem ik daar vaak uitgebreid de tijd voor, maar ik realiseer me ook dat jij daar misschien veel minder tijd voor hebt. Of dénkt te hebben. Daarom heb ik vanochtend in het bos een filmpje voor je opgenomen. Een oefening waardoor je in 90 seconden weer helemaal terug bij jezelf komt. En het mooie is, deze 90-sec-intune-oefening kan je overal doen. Achter je computer, in de rij bij de kassa of als je auto rijdt (in dat laatste geval wel je ogen open houden hè? 😉 Klik op play en doe direct mee. Wat is er nu na de oefening anders? Wat is er veranderd in je lijf en met jouw aanwezigheid? Ik ben benieuwd naar je ervaring en lees graag je reactie hieronder in de commentaren. In liefdevolle aanwezigheid, ♥ Janneke

Meer van mijn oefeningen

{oefening} sensueel lijfwerk

{oefening} sensueel lijfwerk

11 mei 2020.Het mag weer. De opvang.Buiten sporten.1-op-1 werk.Op bezoek. Maar ik wil helemaal niet. Ik wil ontspannen kletsen met de buren.Eindeloze ochtendwandelingen met (buur)meisjes op loopfiets maken.Puzzelen zonder naar t plaatje te kijken. Ik wil genieten. Van...

Hartslag meditatie

Hartslag meditatie

Welkom bij de hartslag meditatie Deze hartslagmeditatie geeft je de mogelijkheid: ♥ te landen in die warme, voedende, compassievolle hartsenergie♥ op een diepere laag van jezelf te houden♥ je voelsprieten naar buiten uit te zetten en weer bij jezelf terug te komen♥ je...

Meer ontspanning in 3 uitademingen

Meer ontspanning in 3 uitademingen

Welkom bij een nieuwe mini love break. Een korte oefening die je overal tussen door kan doen om thuis te komen bij wie jij in werkelijkheid bent.   Deze ruggensteun - meditatie (4.15 min) helpt je: ♥ dieper te landen in je lijf en te ontspannen♥ maakt je...

Voluit vrouw-zijn
vanuit je inbox

Schrijf je in en ontvang (onregelmatig) nieuwe video’s, 
podcasts en
oefeningen voor jouw vrouw-zijn.