Vanochtend liep ik in het bos met Dochter op de rug. Een perfect moment om in te tunen met mijzelf. Met mijn lijf, mijn ademhaling en met mama aarde (barefoot shoes doen wonderen!). Nu neem ik daar vaak uitgebreid de tijd voor, maar ik realiseer me ook dat jij daar misschien veel minder tijd voor hebt. Of dénkt te hebben. Daarom heb ik vanochtend in het bos een filmpje voor je opgenomen. Een oefening waardoor je in 90 seconden weer helemaal terug bij jezelf komt. En het mooie is, deze 90-sec-intune-oefening kan je overal doen. Achter je computer, in de rij bij de kassa of als je auto rijdt (in dat laatste geval wel je ogen open houden hè? 😉 Klik op play en doe direct mee. Wat is er nu na de oefening anders? Wat is er veranderd in je lijf en met jouw aanwezigheid? Ik ben benieuwd naar je ervaring en lees graag je reactie hieronder in de commentaren. In liefdevolle aanwezigheid, ♥ Janneke

Meer van mijn oefeningen

Core channel ademhaling voor meer balans en autonomie

Core channel ademhaling voor meer balans en autonomie

Welkom bij een nieuwe mini love break Een heerlijk korte oefening die je uit de verhardende actie-mentaliteit haalt en in de zachtheid van je eigen lijf brengt.   Deze core channel-ademhaling (3.09 min) helpt je: ♥ uit je hoofd in je lijf landen♥ beter uitlijnen...

Sensueel lijfwerk om je innerlijke polariteiten te verbinden

Sensueel lijfwerk om je innerlijke polariteiten te verbinden

Vandaag is het internationale vrouwendag. Hoewel ik al zo'n dertien jaar als vrouwencoach en feminine embodiment trainer werk, heb ik daar nooit iets aan gedaan. Zeker, er is nog een hoop te winnen op het gebied van gelijke rechten, plichten, erkenning en...

De grootste misconceptie over mijn werk

De grootste misconceptie over mijn werk

Ben jij weleens super onder de indruk van een andere vrouw?En dat je denkt dat zij veel wijzer, krachtiger of vrouwelijker is?Of dat ze het allemaal voor elkaar heeft? In deze korte vlog deel ik één van de grootste misconceptie over mijn werk en over mij...In de hoop...

Voluit vrouw-zijn
vanuit je inbox

Schrijf je in en ontvang (onregelmatig) nieuwe video’s, 
podcasts en
oefeningen voor jouw vrouw-zijn.